Första boken ute!

Då var den första boken ute. Titeln är ”Bokstavskamp: Essäer om läsning, litteratur och klass”. Syftet med att samla texter som genom åren har publicerats i en rad olika sammanhang är främst tillgänglighet. Kanske kan texterna på så vis få en ny publik. Och förhoppningsvis kan de lättare nå människor som har nytta av dem. För mig är nämligen ämnet läsning just nu ett av de viktigaste. Jag vill genom mina erfarenheter av att bli läsare samt min forskning försöka bidra till att fler blir läsare. Det är ett tema som jag ofta har återkommit till genom åren, vilket alltså återspeglas i boken. Om du är intresserad av ”Bokstavskamp” så hittar du den där böcker säljs. Exempelvis genom den här länken till Adlibris.

Publicerad av Jimmy Vulovic

Frilansjournalist och forskare med inriktning mot litteratur, journalistik och propaganda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: